Biologische geitenzuivel

Biologische geitenzuivel

Veel toeristen kennen Nederland als het land van de weilanden en koeien. Onze kazen, op basis van  koeienmelk, zijn een bekend exportproduct. De laatste jaren is echter een duidelijke trend zichtbaar: biologische geitenzuivel wint in ons land sterk aan populariteit. Biologische geitenmelk biedt u als consument meerdere voordelen. Het is lichter verteerbaar en geeft minder vaak aanleiding tot allergische reacties en maag-darmklachten.

De verse geitenkaas van Happy Goat wordt gemaakt van 100% biologische geitenzuivel van zorgboerderij ‘de Lingehof’ in Rhenoy. Deze unieke boerderij biedt werk aan mensen met een zorgvraag en staat garant voor lekkere geitenmelk van de allerhoogste kwaliteit. Dit is een van de geheimen achter de heerlijke smaak van Happy Goat verse geitenkaas.

Diervriendelijke biologische geitenzuivel geschikt voor het hele gezin

Een van de grootste voordelen van biologische geitenzuivel, is de gemakkelijke verteerbaarheid van vetten en eiwitten voor het lichaam. Niet voor niets wordt biologische geitenmelk vaak gebruikt als basis voor babyvoeding.
De lichte verteerbaarheid maakt ook de verse geitenkaas van Happy Goat uitermate geschikt voor mensen met jonge kinderen of consumenten met een gevoeligheid voor normale kaas.

Ook als u waarde hecht aan de levenskwaliteit van dieren en de staat van het milieu, is de verse geitenkaas van Happy Goat een verantwoorde keuze. De biologische geitenzuivel waarvan onze kaas wordt gemaakt, is afkomstig van geiten die uitermate diervriendelijk worden behandeld. Zo hebben zij onder andere bovengemiddeld veel ruimte en licht in hun binnen- en buitenomgeving.

Biologische geitenmelk met SKAL-keurmerk

De Happy Goat verse geitenkaas wordt gemaakt van biologische geitenzuivel en mag daarom met trots het SKAL-keurmerk dragen. Het spreekt voor zich dat de sauzen, die gebruikt worden voor de ‘Groene Kruiden’ en ‘Honing & Vijg’ ook biologisch zijn. Alleen voedingsmiddelen die bewezen biologisch zijn, komen in aanmerking voor dit certificaat. Wanneer u onze verse kaas gebruikt, weet u dus zeker dat u een bijdrage levert aan een duurzaam milieu voor mens en dier.

Biologische geitenzuivel is niet alleen licht verteerbaar, maar door een ander eiwit profiel leent het zich ook beter voor een speciale verse kaas met een goede smeerbaarheid. Voor de Happy Goat verse geitenkaas voegen we, tijdens de kaasproductie, alleen wat vegetarisch stremsel en zuursel aan de geitenmelk toe. Hierdoor kunt u, ook als vegetariër of met een glutenvrij dieet, met een gerust hart genieten van een fantastisch en natuurlijk product.

Biologische geitenzuivel van biologische geitenhouderij

De veelzijdigheid en volle smaak van de biologische geitenzuivel van zorgboerderij en biologische geitenhouderij ‘de Lingehof’ levert een belangrijke bijdrage aan de rijke smaak van Happy Goat verse geitenkaas. Onze producten zijn te gebruiken op allerlei momenten, zoals tijdens het ontbijt, de lunch, als ingrediënt voor het avondeten of gewoon als lekker hapje bij de borrel.

De naturel variant leent zich uitstekend voor gebruik door de creatieve kok. Allerlei verassende smaakcombinaties zijn mogelijk en eenvoudig te maken.

Houdt u van biologische geitenzuivel en geeft u de voorkeur aan verse kaas met een smaakje? Dan is onze geitenkaas met groene kruiden een goede keuze. Ingrediënten als peterselie, basilicum, prei, oregano en zeezout maken dit de favoriet van veel mensen. Wilt u graag meer weten over de herkomst van onze biologische geitenzuivel? Neem dan gerust contact met ons op via: info@happygoat.nl