Biologische verse geitenkaas

Biologische verse geitenkaas

De biologische verse geitenkaas van Happy Goat stijgt snel in populariteit. Niet zo gek, want geitenkaas staat bekend om zijn talloze voordelen ten opzichte van andere kaassoorten op basis van koemelk.

In Europa groeit de vraag naar biologische geitenmelk sneller dan het aanbod. Happy Goat heeft daarom de uitbreiding van biologische geitenhouderij en zorgboerderij ‘de Lingehof’ in Rhenoy mede mogelijk gemaakt. De nieuwe stal is gebouwd op een locatie dichtbij de oude stal. Voor de medewerkers met een zorgvraag is bij de nieuwe stal een modern appartementencomplex gebouwd, waardoor zij in alle rust lekker buitenaf kunnen wonen.

Op de zorgboerderij worden dagelijks de biologische geiten gemolken die verantwoordelijk zijn voor de unieke smaak van de biologische verse geitenkaas van Happy Goat. De geiten kunnen zowel binnen als buiten genieten van voldoende ruimte en kunnen rekenen op veel liefde en aandacht. Zo hebben zij gegarandeerd een happy leven.

Biologische verse geitenkaas met liefde voor de natuur

Happy Goat heeft zich ten doel gesteld de Nederlandse consument te laten zien dat het ook anders kan. Door biologische verse geitenkaas te maken van melk van biologische geiten, die verzorgd worden door mensen met een verstandelijke beperking. Zo combineren wij respect voor het welzijn van mens, dier en natuur.

Na het melken van de geiten wordt er van de geitenmelk biologische verse geitenkaas gemaakt op onze kleinschalige productielocatie in Oldenzaal. Deze moderne ruimte voldoet uiteraard aan de strengste eisen op het gebied van voedselveiligheid en hygiëne. De geitenkaas wordt met passie gemaakt door een klein team van enthousiaste medewerkers. En om de kwaliteit te borgen wordt iedere productie-charge van de geitenkaas nauwgezet gecontroleerd door het lab.

Biologische verse geitenkaas; vegetarisch en glutenvrij

De biologische verse geitenkaas van Happy Goat is een natuurlijk product: biologisch, vegetarisch en glutenvrij. Het enige dat er wordt toegevoegd aan de melk is een minimale hoeveelheid zuursel en vegetarisch stremsel. Dit alles resulteert in een lekker en handig product dat uitstekend smeerbaar is. De kaas onderscheidt zich door zijn frisse, romige smaak.

Onze biologische verse geitenkaas voldoet daarnaast aan alle eisen die gelden voor biologische producten. En ook de sauzen voor de Happy Goat varianten zijn gemaakt van biologische ingrediënten. De Happy Goat artikelen dragen het speciale SKAL-certificaat, waardoor u verzekerd bent van de biologische oorsprong ervan.

Biologische verse geitenkaas voor ieder moment

De biologische verse geitenkaas van Happy Goat is ideaal voor elk moment van de dag. De mogelijke recepten zijn eindeloos. Smeer het op brood bij uw ontbijt, verwerk het in een frisse zomersalade als lunch of gebruik het als ingrediënt bij de warme maaltijd. Ook erg lekker: doe onze geitenkaas op een toastje en drink er een goed glas wijn bij!

Naast de naturel variant van onze biologische verse geitenkaas, maakt Happy Goat ook een hartige variant met groene kruiden en een zoete variant met honing en vijg. Meer weten over onze producten of alle mogelijke recepten met verse geitenkaas? Neem dan contact op via info@happygoat.nl.