Recepten verse geitenkaas

Recepten verse geitenkaas

Geitenkaas is al eeuwenlang een geliefd voedingsmiddel in allerlei verschillende culturen. Hoewel Nederland traditioneel een land is van koeienkaas, beginnen steeds meer mensen nu ook de voordelen van geitenkaas te ontdekken. Goede recepten met verse geitenkaas zijn online dan ook erg gewild.

Hoe zachter de structuur van verse geitenkaas, hoe uitgebreider de toepassingen waarvoor de kaas gebruikt kan worden. Happy Goat heeft daarom een speciale geitenkaas ontwikkeld op basis van biologische geitenmelk, die een uitstekende smeerbaarheid koppelt aan een herkenbare, frisse en romige smaak. Dit maakt onze kaas ideaal voor recepten met verse geitenkaas!

Verse en zachte geitenkaas recepten

De luchtige structuur van de Happy Goat geitenkaas biedt meerdere voordelen. Onze verse geitenkaas is bijvoorbeeld zeer licht verteerbaar, een groot voordeel voor jonge kinderen of mensen die gevoelig zijn voor de kaas van koeien. Ook worden de mineralen uit geitenkaas beter opgenomen door het lichaam, waardoor verse geitenkaas een gezond ingrediënt is voor vele recepten.

Bij Happy Goat vinden we dat de dieren die verantwoordelijk zijn voor de heerlijke verse geitenkaas, met respect behandeld moeten worden. De biologische geitenmelk voor onze kaas komt daarom van zorgboerderij ‘de Lingehof’ in Rhenoy, waar de geiten een prettig leven hebben, aandacht krijgen en uiteraard biologisch voer krijgen.

Recepten verse geitenkaas zoals gerechten en hapjes met geitenkaas

De biologische geitenmelk van ‘de Lingehof’ vormt de basis voor de onderscheidende smaak van de verse geitenkaas van Happy Goat. Onze kaas is bij uitstek geschikt voor een breed scala aan verse geitenkaas recepten: van hapjes met geitenkaas bij de borrel tot een complete maaltijdsalade voor de lunch.

Op onze website vindt u diverse recepten met verse geitenkaas. Een van onze populairste recepten is het notenbrood en verse geitenkaas met honing & vijg. Een lekkere combinatie met rucola, olijfolie en een beetje zwarte peper. Niet alleen voedzaam en gezond, maar ook nog eens binnen enkele minuten klaar.

Recepten met verse geitenkaas: de combinaties zijn eindeloos!

Natuurlijk heeft Happy Goat nog vele andere recepten met verse geitenkaas. Wat bijvoorbeeld te denken van een omelet met verse geitenkaas met groene kruiden? Onze geitenkaas met groene kruiden leent zich uitstekend om dit recept te maken. Heel gemakkelijk, want in minder dan 10 minuten is de maaltijd al gereed!

Op de website van Happy Goat zullen we in de toekomst nog diverse andere recepten met verse geitenkaas toevoegen. Heeft u zelf een recept ontwikkeld op basis van onze geitenkaas? Stuur het aan ons door en wie weet plaatsen wij het op de website. Stuur een mail naar info@happygoat.nl en natuurlijk ontvangt u van ons een reactie.