#SPREAD THEGOODNESS

#SPREAD THEGOODNESS

Om het merkgevoel van Happy Goat uit te dragen zetten we aan tot het verspreiden van goede daden. Dit doen we onder de noemer: #SPREADTHEGOODNESS

Hoe ‘#SPREADTHEGOODNESS’ is ontstaan?

Happy Goat wil consumenten laten zien dat het anders kan, door producten op de markt te zetten die rekening houden met het welzijn van mens, dier en natuur.

Het mede mogelijk maken van de uitbreiding van zorg- en biologische geitenboerderij ‘de Lingehof’ in Rhenoy was een belangrijke stap in het verwezenlijken van dit doel.
Resultaat was een nieuwe stal voor biologische geiten, een appartementencomplex, die woonruimte biedt aan de medewerkers met een zorgvraag en het beschikbaar komen van biologische geitenmelk, waar een chronisch tekort aan is.

Van de melk van de biologische geiten maken we een product dat zo nog niet bestond op de markt. Een verse, smeerbare biologische geitenkaas. …en zo ontstond ook onze slogan: #SPREADTHEGOODNESS

Onder dit thema gaan we met allerlei acties aanzetten tot het verspreiden van goede daden, die we vervolgens graag belonen met een heerlijk Happy Goat product!

Dus, houdt ons in de gaten!
Dat kan door VRIEND te worden en/of ons te volgen op Facebook/happygoat.nl.