FAQ

Hieronder geven we antwoorden op de meest gestelde vragen. Zit uw vraag hier (nog) niet bij, laat het ons dan weten en neem contact met ons op.

Ik kan de sealfolie niet makkelijk los krijgen. Wat nu?

Voor een optimale houdbaarheid van de Happy Goat Verse Geitenkaas, wordt het verpakt onder beschermende atmosfeer. Vervolgens wordt het bekertje gesealed. Het lipje van de seal is soms wat moeilijk te zien en de folie laat zich soms wat moeilijk openen. We zijn ermee bezig dit te verbeteren. In de tussentijd kan het handig zijn het sealtje met een fruitmesje door te prikken en het dan te verwijderen.

In de Happy Goat Verse Geitenkaas Groene Kruiden lijken haartjes te zitten. Wat is dat?

In de Groene Kruiden zit onder andere prei, die niet helemaal fijngemalen is, zodat de saus een lekkere structuur behoudt. Prei is wat grof van structuur en daardoor steekt er wel eens een stukje uit.

Mag ik de Happy Goat Verse Geitenkaas producten eten als ik zwanger ben?

Happy Goat Verse Geitenkaas wordt gemaakt van gepasteuriseerde melk en is daardoor veilig voor u en uw kind.

Ik eet uitsluitend vegetarisch. Passen de Happy Goat Verse Geitenkaas producten in mijn dieet?

Bij de bereiding van Happy Goat Verse Geitenkaas wordt uitsluitend gebruikt gemaakt van microbieel (vegetarisch) stremsel. Deze producten passen dus goed in een vegetarisch dieet.

Ik ben allergisch voor gluten. Kan ik dan wel Happy Goat Verse Geitenkaas eten?

Ja, dat kan, want de Happy Goat Verse Geitenkaas producten bevatten geen gluten.

Is geitenkaas een goede vervanger bij lactose-intolerantie?

Geitenmelk bevat minder lactose dan koemelk en wordt daarom beter verdragen dan koemelk. Het hangt natuurlijk af van de mate van intolerantie en wij raden u daarom aan eerst uw arts of diëtiste hierover te raadplegen.

Is geitenkaas lichter verteerbaar dan kaas van koemelk?

Ja, geitenkaas is lichter verteerbaar. Door de kleinere melkvetbolletjes in de melk is geitenmelk, en dus ook geitenkaas, makkelijker verteerbaar en wordt het over het algemeen beter verdragen dan koemelkproducten.